Water-, riool- en gaswerkzaamheden

Neem contact op

Bij een loodgieter kun je ook terecht voor water-, riool- en gaswerkzaamheden. Moeten er een gasinstallatie worden geïnstalleerd, dan weet een loodgieter door zijn jarenlange ervaring precies wat er moet gebeuren. Naast het uitvoeren van water-, riool- en gaswerkzaamheden kun je bij een loodgieter altijd terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Bij loodgieters met jarenlange ervaring mag je uitgaan van vakmanschap en kwaliteit. Indien je op zoek bent naar een loodgieter is het ook aan te raden om in zee te gaan met een ervaren loodgieter. Uiteraard ook iemand die volgens de hedendaagse technieken werkt.

Wat kost een loodgieter?

Het inhuren van loodgieter is niet goedkoop. Per uur betaal je tussen de 50 tot 75 euro. Er zijn goedkopere loodgieters te vinden, maar dan is de vraag of je wel te maken hebt met een ervaren vakman. De hoge prijs per uur komt voor een groot deel door het tekort aan loodgieters. Weinig jongeren in Nederland willen loodgieter worden. Er is niet alleen een tekort als het om het aantal loodgieters in ons land gaat. Bij veel technische beroepen is er een tekort aan vakkundig personeel.

De prijs van het inhuren van een loodgieter is verder afhankelijk van de klus dplumber-228010_1280ie uitgevoerd moet worden. Hiernaast heb je te maken met mogelijke materiaalkosten. Voor onderhoud van installaties, zoals bijvoorbeeld een Cv-ketel, raden we je aan om te kiezen voor een onderhoudscontract. Zo betaal je niet onnodig veel geld voor het onderhouden van een Cv-ketel en bij storingen komt een loodgieter zonder extra kosten bij je langs.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Het laatste nieuws

Over ons

Onze vakmannen helpen u graag in Amersfoort en omgeving met alles op het gebied van loodgieterswerk. Heeft u last van een lekkage of is uw Cv-ketel kapot? Wij kunnen u altijd helpen, zelfs in de late uurtjes! Neem direct contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button