Loodgieter in Liendert –
SLS Loodgieters

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Liendert en omgeving? SLS Loodgieters is een erkend loodgietersbedrijf werkzaam bij u in de buurt. Wij kunnen u helpen met lekkages, verstoppingen, cv-ketels en meer. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Bel direct voor een afspraak!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Vakkundige
dienstverlening

Opzoek naar een loodgieter die u vakkundig advies geeft en verder helpt met uw problemen? Neem dan contact op

Ervaren
loodgietersbedrijf

Onze medewerkers hebben vele dienstjaren in het vakgebied. Hiermee is geen enkel probleem te lastig!

Spoedservice bij acute problemen

Heeft u last van een lekkage? Zelfs midden in nacht zullen wij direct uw probleem verhelpen! Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Voor een gekwalificeerde loodgieter in Liendert - neem snel contact op!

Een verstopte afvoer oplossen? Bel de loodgieter uit Liendert!

Heeft u last van een verstopte afvoer in uw woning? Schakel de hulp van onze ervaren loodgieter uit Liendert in om u te helpen bij het oplossen van de verstopping! Door uw verstopte afvoer onder een hoge druk door te spuiten is de verstopping in veel gevallen direct voor u verholpen. Ook wanneer de verstopping nog in een beginnend stadium is kan het raadzaam zijn om de afvoer door te laten spuiten. Zo worden beginnende verstoppingen letterlijk voor u opgelost. Niet alleen spuiten we de afvoer voor u door, ook helpen we u bij het voorkomen van verstoppingen in uw afvoer met handige tips.

Een verstopte afvoer voorkomen in huis

Onze loodgieter uit Liendert raadt mensen onder meer aan om een zeefje in de gootsteen te gebruiken, om restafval uit de afvoer te houden. Restafval komt onder meer voor in de vorm van etensresten die tijdens het afwassen in de afvoer terechtkomen. Ook kunt u een bladvanger over uw regenpijp plaatsen, waarmee u bladeren en kleine takjes uit uw afvoer houdt. Dit zijn slechts twee voorbeelden van mogelijkheden om restafval uit uw afvoer te weren en een verstopping hiermee te voorkomen.

Andere diensten van onze loodgieter

Niet alleen helpt onze ervaren loodgieter uit Liendert u bij het oplossen van een verstopte afvoer in huis. Ook kunnen we u van hulp voorzien bij verschillende andere loodgietersklussen in en rondom uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Het oplossen van storingen in de cv-ketel van uw woning, enzovoorts. Bel direct met SLS Loodgieters.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Verstoppingen

24 uurs service

Loodgieter in Amersfoort

Neem contact op

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 033-7820550. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button