Over SLS Loodgieters

Neem contact op

SLS Loodgieters is actief in Amersfoort een omgeving. Wij kunnen u helpen met al u loodgieterswerkzaamheden, lekkages, cv ketel problemen en verstoppingen. Verder streven wij naar een hoge klantentevredenheid en begeleiden onze klanten door het gehele proces, van begin tot eind. Daarnaast koppelen wij onze kennis met een uitstekende service wat uiteindelijk zorgt voor een tevreden klant. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben kennis over de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Met behulp van onze spoedservice zijn we 24/7 bereikbaar. Bij een gaslek waterlekkage wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost omdat dit anders nare gevolgen kan hebben. Om dit te voorkomen komen wij u gelijk helpen om de schade te beperken. Dus neemt u contact met ons op, dan staan wij zo snel mogelijk voor uw deur!

Het sanitair, waterleidingen of de riolering: voor al dit soort klussen maakt u gebruik van de service van ons. Het maakt daarbij niet uit of het om kleine lekkages gaat of om grote klussen. Onze vakmensen vervangen net zo makkelijk een lekkende kraan als dat ze een complete badkamer voor u installeren. Wij werken alleen met het beste materiaal, zodat u er zeker van kunt zijn dat het lek perfect gedicht is wij de verstopping volledig hebben verholpen. Want dankzij onze kennis en ervaring, is geen klus te groot.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Verstoppingen

24 uurs service

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Altijd klantgericht

Spoedservice bij acute problemen

Neem contact op

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 033-7820550. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieterswerkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button