Gaslekkage in Amersfoort kan gevaarlijk zijn

Neem contact op

Een gaslek kan bijzonder gevaarlijk zijn. Vaak zijn gaslekkages sluimerende lekken en zal er niet snel een levensgevaarlijke situatie optreden, maar toch is grote voorzichtigheid geboden. Als er bij u in de buurt een gaslek is, kunt u contact opnemen met onze specialist die de gaslekkage graag voor u verhelpt. We geven enkele tips over hoe je het beste met een gaslek om kunt gaan.

Wat te doen bij een gaslekkage?

De belangrijkste stap is het bepalen van de omvang. Zodra u gas ruikt dient u meteen de brandweer te bellen, de gaskraan af te sluiten en alle ramen en deuren te openen. Zet ook direct alle stoppen uit zodat er geen vonken kunnen ontstaan bij bijvoorbeeld het inschakelen van de verlichting. Wanneer u de omvang hebt bepaald kunt u dit doorgeven aan de brandweer. Bedenk hierbij of u veel of weinig gas ruikt, of u het hoort sissen of dat u geen gas hoort ontsnappen. Elke waarneming kan hierbij belangrijk zijn en geef dus ook alles door aan de brandweer!

Hierna begint de volgende fase. U zult nu een gasbedrijf op moeten bellen en moeten vragen of zij het gaslek komen dichten. De brandweer doet dit niet voor u en als het probleem binnenshuis aanwezig is, zal het uw eigen verantwoording zijn en zult u zelf voor een gasbedrijf moeten zorgen. Wanneer het lek zich voor de hoofdkraan bevindt is het in beginsel niet uw probleem en zal uw gasleverancier het moeten oplossen.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Verstoppingen

24 uurs service

Neem contact op

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 033-7820550. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button