Daklekkage in Amersfoort

Neem contact op

Een lekkage in het dak is over het algemeen bijzonder vervelend. Vooral tijdens heftige regenbuien zal het water omlaag druppelen of soms zelfs stromen, waardoor u al snel met de handen in het haar zit en geen idee hebt wat u het beste kunt doen. Gelukkig zijn er experts voor een daklekkage in Amersfoort zodat u in die omgeving al snel gered kunt worden. We geven enkele tips over wat u precies het beste kunt doen om de lekkage te beperken.

Daklekkage, wat nu?

Het belangrijkste is om een expert in te schakelen. Direct als u ontdekt dat er ergens een lekkage aanwezig is, zal u de expert in moeten schakelen. Dit zodat zij zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn en het lek kan dichten. Verder is het belangrijk om de schade te beperken. Ontruim de kamers die zich onder het lek bevinden om te voorkomen dat kwetsbare spullen nat worden. Zorg dus dat zaken als fotoboeken en documenten van bijvoorbeeld het huis niet nat kunnen worden door deze tijdelijk in andere ruimtes op te bergen. Op die manier voorkomt u dat u straks behalve ellende vanwege het lek ook nog eens een boel beschadigde spullen heeft. Vervolgens kun je potten en pannen plaatsen onder de plekken waar het water naar binnen drupt. Zo voorkomt u dat het vocht in de vloer trekt en mogelijk doorlekt naar lager gelegen verdiepingen – iets dat u uiteraard wilt voorkomen.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Verstoppingen

24 uurs service

Neem contact op

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 033-7820550. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Snel en voordelig

Gespecialiseerd in veel diensten

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button