Daklekkage in Amersfoort

Neem contact op

Een lekkage in het dak kan bijzonder vervelend zijn. Of beter gezegd: een lekkage in het dak is over het algemeen bijzonder vervelend. Vooral tijdens heftige regenbuien zal het water omlaag druppelen of soms zelfs stromen, waardoor je al snel met de handen in het haar zit en geen idee hebt wat je het beste kunt doen. Gelukkig zijn er experts voor een daklekkage in Amersfoort zodat je in die omgeving al snel gered kunt worden. We geven enkele tips over wat je precies het beste kunt doen om de lekkage in te perken.

Daklekkage, wat nu?

Het belangrijkste is dus om een expert in te schakelen. Direct als je ontdekt dat er ergens een lekkage aanwezig is, zul je de expert moeten inschakelen. Dit zodat hij (of soms: zij) zo snel mogelijk ter plaatse kan zijn en het lek kan dichten. Verder is het belangrijk om de schade te beperken. Ontruim de kamers die zich onder het lek bevinden om te voorkomen dat kwetsbare spullen nat worden. Zorg dus dat zaken als fotoboeken en documenten van bijvoorbeeld het huis niet nat kunnen worden door deze tijdelijk in andere ruimtes onder te brengen. Op die manier voorkom je dat je straks behalve ellende vanwege het lek ook nog eens een boel spullen kwijt bent. Vervolgens kun je potten en pannen plaatsen onder de plaatsen waar het water naar binnen drupt. Je voorkomt zo dat het vocht de vloer intrekt en mogelijk doorlekt naar lager gelegen verdiepingen – iets dat je uiteraard wil voorkomen.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Verstoppingen

24 uurs service

Neem contact op

Heeft u een probleem waarbij enige spoed vereist is? Neem dan direct contact met ons op via 033-7820550. Wij schieten u direct te hulp zelfs als dit midden in de nacht is! Voor ons een geen enkele klus te vroeg of te laat.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button