Wat is een slimme thermostaat?

Neem contact op

Een slimme thermostaat is een thermostaat die vaak via een app te bedienen is. Een dergelijke thermostaat probeert te reageren op hoe jij de centrale verwarming gebruikt. Vandaar het woord ‘slim’: de thermostaat probeert van je gedrag te leren. Dat houdt onder meer in dat je zelf de centrale verwarming op afstand kunt in- en uitschakelen. Zo kun je simpelweg de woning laten opwarmen via een app zodat het lekker warm is wanneer je thuis komt.

De voordelen van een slimme thermostaatTechnician servicing heating boiler

De voordelen van een slimme thermostaat zijn dat je de thermostaat door middel van een app kunt bedienen. Deze apps worden van tijd tot tijd geüpdate, terwijl de bediening van je CV ketel waarschijnlijk helemaal niet wordt geüpdate. Dat geeft al direct de meerwaarde aan van een slimme thermostaat: je krijgt met enige regelmaat de beschikking over nieuwe functies.

Maar je hebt natuurlijk weinig aan nieuwe functies als die functies niet nuttig zijn. Gelukkig zijn ze dat wel degelijk. Zo zijn er apps die met geo-fancing werken, om maar een voorbeeld te noemen. De slimme thermostaat houdt dan in de gaten waar jij je op elk moment van de dag bevindt, en als je binnen een bepaalde afstand tot de woning bevindt, schakelt de CV ketel zichzelf in. Zo is de woning altijd lekker warm als je thuis komt.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Het laatste nieuws

Over ons

Onze vakmannen helpen u graag in Amersfoort en omgeving met alles op het gebied van loodgieterswerk. Heeft u last van een lekkage of is uw Cv-ketel kapot? Wij kunnen u altijd helpen, zelfs in de late uurtjes! Neem direct contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button