Verstopping in badkamer tegengaan

Neem contact op

Heeft u een verstopping in uw badkamer? Dan wilt u deze waarschijnlijk zo snel mogelijk verhelpen. Dit kunt u doen door zelf te proberen om de verstopte afvoer schoon te maken, maar u kunt ook een loodgieter inschakelen. Een loodgieter weet de afvoer van uw douche, wastafel, toilet of bad binnen de kortste keren te ontstoppen.

Zelf ontstoppen

Indien u niet direct een loodgieter in wilt schakelen, kunt u zelf eerst een poging wagen de afvoer in uw badkamer te ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met de traditionele ontstopper. Vaak is dit een goede manier om de verstopping te verhelpen. Ook kunt u een speciale ontstoppingsveer gebruiken. Wanneer u eenvoudig bij de sifon van de verstopte gootsteen of wasbak kunt komen, is het aan te raden om deze eens goed schoon te maken. U kunt ook ontstoppingsmiddelen gebruiken. Blijft de verstopping aanwezig? Schakel dan een loodgieter in.

Loodgieter helpt

Wanneer u verwoede pogingen gedaan heeft om de afvoer in uw badkamer te ontstoppen, valt het altijd tegen als toch blijkt dat de verstopping niet verholpen is. U kunt eerst telefonisch contact opnemen met een loodgieter om hem te vragen wat u het beste kunt doen. Misschien heeft de loodgieter nog een goede tip voor u om de ontstopping toch te verhelpen. Mocht de tip van hem ook niet helpen, dan doet u er goed aan om alsnog een loodgieter in te schakelen om de verstopping in uw badkamer te verhelpen.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Het laatste nieuws

Over ons

Onze vakmannen helpen u graag in Amersfoort en omgeving met alles op het gebied van loodgieterswerk. Heeft u last van een lekkage of is uw Cv-ketel kapot? Wij kunnen u altijd helpen, zelfs in de late uurtjes! Neem direct contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button