Verstopping in badkamer tegengaan

Verstopping in badkamer tegengaan

Heeft u een verstopping in uw badkamer? Dan wilt u deze waarschijnlijk zo snel mogelijk verhelpen. Dit kunt u doen door zelf te proberen om de verstopte afvoer schoon te maken, maar u kunt ook een loodgieter inschakelen. Een loodgieter weet de afvoer van uw douche, wastafel, toilet of bad binnen de kortste keren te ontstoppen.

Zelf ontstoppen

Indien u niet direct een loodgieter in wilt schakelen, kunt u zelf eerst een poging wagen de afvoer in uw badkamer te ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met de traditionele ontstopper. Vaak is dit een goede manier om de verstopping te verhelpen. Ook kunt u een speciale ontstoppingsveer gebruiken. Wanneer u eenvoudig bij de sifon van de verstopte gootsteen of wasbak kunt komen, is het aan te raden om deze eens goed schoon te maken. U kunt ook ontstoppingsmiddelen gebruiken. Blijft de verstopping aanwezig? Schakel dan een loodgieter in.

Loodgieter helpt

Wanneer u verwoede pogingen gedaan heeft om de afvoer in uw badkamer te ontstoppen, valt het altijd tegen als toch blijkt dat de verstopping niet verholpen is. U kunt eerst telefonisch contact opnemen met een loodgieter om hem te vragen wat u het beste kunt doen. Misschien heeft de loodgieter nog een goede tip voor u om de ontstopping toch te verhelpen. Mocht de tip van hem ook niet helpen, dan doet u er goed aan om alsnog een loodgieter in te schakelen om de verstopping in uw badkamer te verhelpen.Call Now Button