Een handige manier om waterleidingen te ontdooien

Neem contact op

Loodgieter in Amersfoort

Working tools, plumbing, pipes and faucetsIedereen die wel eens last heeft gehad van bevroren waterleidingen en kranen zal wel eens een keer met een föhn bezig zijn geweest. Dit duurt lang en soms is het niet eens voldoende om de leiding ook daadwerkelijk te ontdooien. Een betere oplossing is het om de loodgieter
in te schakelen. Dat is vooral zo wanneer de bevriezing moeilijk te bereiken is en een groot oppervlakte bereikt. Er is echter ook een handig alternatief voor waterleidingen die wel makkelijk te bereiken zijn. Dat alternatief zijn zogeheten ontdooisnoeren. Het is een snoer dat je naast de waterleiding laat lopen en aansluit op het lichtnet. Het snoer zal vervolgens gelijkmatig en veilig de bevroren waterleiding doen ontdooien.

Ook om bevriezing te voorkomen

De ontdooisnoeren kunnen ook gebruikt worden om het bevriezen van weterleidingen te voorkomen. Deze snoeren passen hun warmteafgifte namelijk automatisch aan op de omgevingstemperatuur. Zo worden ze nooit te heet en kunnen ze toch het bevriezen van waterleidingen voorkomen en verhelpen. Dit soort ontdooisnoeren zijn dus ideaal voor bijvoorbeeld een onverwarmde schuur waar je toch het hele jaar door water nodig hebt. Zelfs bij zeer strenge vorst is dit een ideale manier om je waterleidingen te ontdooien of om juist te voorkomen dat ze bevriezen.

Verder informatie

Voor meer informatie kun je altijd eens aan de loodgieter vragen wat de mogelijkheden zijn.  Die weet of ontdooisnoeren ook voor jouw geval een goede oplossing zijn. Ontdooisnoeren zijn vaak een prachtige oplossing om de winter door te komen zonder bevroren waterleidingen.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Het laatste nieuws

Over ons

Onze vakmannen helpen u graag in Amersfoort en omgeving met alles op het gebied van loodgieterswerk. Heeft u last van een lekkage of is uw Cv-ketel kapot? Wij kunnen u altijd helpen, zelfs in de late uurtjes! Neem direct contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button