De wc is verstopt: loodgieter nodig?

Neem contact op

Als de wc is verstopt, kun je er in sommige gevallen zelf nog wel wat aan proberen te doen. Zeker als je weet wat de oorzaak van de verstopping is, bijvoorbeeld een doorgespoeld kledingstuk of wc-rol, valt er soms nog wel wat aan te doen. Je kunt proberen met diverse trucjes als ontstoppers, ontstoppingsmiddelen en rubberen handschoenen proberen de verstopping te pakken te krijgen of op te lossen. Wanneer dit echter niet lukt, doe je er goed aan om een loodgieter in te huren.

Wat kan een loodgieter wat ik niet kan?Toilet

Als je zelf geen loodgieter bent, is de kans groot dat een loodgieter handiger is met het ontstoppen dan jij dat bent. Een loodgieter kan de wc pot loskoppelen en kijken of de verstopping dan beter te traceren is. Ook heeft hij tal van gereedschappen die jij wellicht zelf niet hebt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een ontstoppingsveer, en in sommige gevallen zelfs aan een camera die de afvoer in geduwd kan worden om de verstopping te lokaliseren. Door al deze technieken en handigheidjes is de kans groot dat een loodgieter de verstopping vrij snel al gevonden en opgelost heeft. Bovendien heb je soms kans dat je zelf de wc pot vernield door aan de slag te gaan met tal van hulpmiddelen. Een loodgieter weet dankzij zijn meestal jarenlange ervaring goed wat hij wel en wat hij juist niet kan doen, en heeft dus veel minder kans dat hij per ongeluk je pot sloopt.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Het laatste nieuws

Over ons

Onze vakmannen helpen u graag in Amersfoort en omgeving met alles op het gebied van loodgieterswerk. Heeft u last van een lekkage of is uw Cv-ketel kapot? Wij kunnen u altijd helpen, zelfs in de late uurtjes! Neem direct contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button