De ultrasoontechniek om lekkages te vinden

Neem contact op

lekkage

Soms bevinden lekkages zich op de meest vreemde plekken. Dit is bijvoorbeeld aan de orde als er sprake is van een lekkage in de buurt van een kozijn of bij rubbers. Bij een stevige regenbui loopt er dan zo maar wat vocht naar binnen. Dat kan niet de bedoeling zijn. Er zijn gelukkig verschillende manieren om dit type lekkages op te sporen. Als je een getraind oog hebt, weet je ze over het algemeen vrij snel te vinden. Lukt dat niet of is het echt een zeer klein gaatje, dan moet er een expert aan te passen.

lekkage

Lekdetectiebedrijven hebben dergelijke experts in dienst. Door een lekdetectiebedrijf in te zetten bij het zoeken naar de plek of locatie van de lekkage, voorkom je een hoop problemen en ook een hoop gepuzzel door jezelf. Bij specifieke lekkages, zoals die in de aansluiting van rubbers of kit bij een kozijn, hebben de lekdetectiebedrijven ook een specifiek instrument tot hun beschikking: de ultrasoontechniek

Wat doet de ultrasoontechniek?
Met de ultrasoontechniek kun je een ultrasoon geluid meten. Dat wordt uitgezonden door een zender die bijvoorbeeld in de woning staat. Op de meeste plekken zal het signaal of het ultrasoon geluid dat wordt uitgezonden, niet of slechts beperkt kunnen worden opgevangen. Op de plekken waar de uitstraling of frequentie hoger is, weet je eigenlijk vrijwel zeker dat er een lek is. Door het ultrasoon meten van de frequenties, kun je het effect van de lekkage snel terugvinden.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Het laatste nieuws

Over ons

Onze vakmannen helpen u graag in Amersfoort en omgeving met alles op het gebied van loodgieterswerk. Heeft u last van een lekkage of is uw Cv-ketel kapot? Wij kunnen u altijd helpen, zelfs in de late uurtjes! Neem direct contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button