Bevroren leidingen verleden tijd

Neem contact op

Bevroren leiding Amersfoort

Door temperaturen onder het vriespunt kunnen waterleidingen bevriezen. Dit zorgt meestal voor veel ongemak, en dat willen we natuurlijk niet. Gelukkig zijn er genoeg handige tips om bevroren leidingen te voorkomen. Mocht u nu wel te maken hebben met een bevroren leiding, dan helpt Loodgieter Amersfoort u graag met het repareren van de vorstschade.

Bevroren leidingen voorkomen

Schade aan waterleidingen komt meestal voor bij vriestemperaturen van -5° Celsius of lager, maar Bevroren leiding Amersfoorttevens bij langdurige perioden van matige vorst. U kunt te maken krijgen met het feit dat er geen water meer uit de kraan komt, maar ook lekkage, zodra er ontdooiing plaatsvindt. Om dit te voorkomen hebben wij voor u een aantal handige tips op een rijtje gezet.

  • Laat ongebruikte leidingen leeg lopen, zoals buitenkranen.
  • Warmte is de beste remedie, daarom is het verstandig om bij afwezigheid en ’s nachts de thermostaat niet helemaal uit te zetten (niet lager dan 10 graden Celsius) en draai de radiatoren ietwat open, zodat er altijd warm water blijft stromen.
  • Isoleer de watermeters, kranen en leidingen die zich in vorstgevoelige ruimtes bevinden.
  • Zorg voor tochtdichte ruimtes, want tocht en vorst kunnen niet samen. Dit zijn weliswaar de grootste vijanden voor bevroren leidingen!

Snelle en vakkundige reparatie door Korzelius Loodgietersbedrijf. Korzelius heeft ruime ervaring op het gebied van bevroren leidingen. Om grotere schade te voorkomen is het van belang dat er zo spoedig mogelijk een vakkundige reparatie plaatsvindt, maar met onze ervaren loodgieters is dit in een mum van tijd geregeld.

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Het laatste nieuws

Over ons

Onze vakmannen helpen u graag in Amersfoort en omgeving met alles op het gebied van loodgieterswerk. Heeft u last van een lekkage of is uw Cv-ketel kapot? Wij kunnen u altijd helpen, zelfs in de late uurtjes! Neem direct contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen!

Wij zijn beschikbaar voor alle loodgieter werkzaamheden

24-uurs loodgietersdienst

Ervaren loodgietersbedrijf

Vakkundige dienstverlening

Spoedservice bij acute problemen

Menu
Call Now Button