FAQ

FAQ DSL Loodgieters

Wat voor cv-ketel moet ik uitkiezen voor mijn woning?

Zorgt uw oude cv-ketel voor onnodig hoge energiekosten en bent u op zoek naar vervanging? Een nieuwe cv-ketel kan tot wel €300 per jaar schelen op de eindafrekening dus zeker een goede investering waar u jaren mee vooruit kunt. Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel zijn er verschillende onderdelen waar u rekening mee dient te houden. Welk type woning u heeft en wat de gezinssamenstelling is zijn twee belangrijke punten. Ook uw type douche, of u warm water op twee plekken tegelijkertijd wilt en of u behoefte heeft aan een harde straal of snelle opwarming van uw huis zijn belangrijk bij het kiezen van een ketel. Heel veel om rekening mee te houden dus. Is de keuze wat overweldigend? Wij kunnen u een handje helpen. Ook installeren wij de cv-ketel op professionele wijze en kunt u hem bij ons laten onderhouden.

Ik heb thuis een lekkage, wat nu?

Bij een lekkage, groot of klein, kunt u het best zo snel mogelijk handelen. Heeft u een kleine lekkage ontdekt? Zet er een emmer onder of leg een grote handdoek neer die al het vocht opneemt. Gaat het om een grote lekkage? Sluit direct de hoofdkraan af en ben zo snel mogelijk met ons, de Loodgieter Amersfoort, voor een spoedbezoek. Wij kunnen de lekkage zo snel mogelijk traceren en repareren zodat ernstige schade wordt tegengegaan. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook in de nacht.

Is er een verschil tussen een loodgieter en installatiebedrijf?

Wanneer schakel je de loodgieter in en wanneer bel je een installatiebedrijf? Er zijn overeenkomsten maar ook verschillen. Wij leggen je uit wat deze zijn. Een installatiebedrijf is net zoals een loodgieter ook in te schakelen voor het aan- en verleggen van leidingwerk. Ook bij werkzaamheden aan de cv-ketel zijn beide in te schakelen. De verschillen zitten in dat de loodgieter lekkages aan daken en leidingwerk verhelpt, een installatiebedrijf doet dit doorgaans niet. Ook voor verstoppingen kan je beter terecht bij een loodgieter. Voor het installeren van een cv-ketel kunt u vaak beter terecht bij een installatiebedrijf.

Wanneer kan ik jullie bedrijf bereiken?

Wij zijn een team van professionele loodgieters en staan 24/7 voor u klaar, zelfs in de nacht. Dus als u spoedklussen heeft voor een loodgieter in Amersfoort, bel met ons en wij laten u weten hoe laat we aanwezig kunnen zijn.

Kan ik zelf iets doen tegen een verstopping?

Verstoppingen ontstaan vaak in de badkamer, het toilet en de keuken. U kunt dit voorkomen door ervoor te zorgen dat u regelmatig de doucheput vrijmaakt van haar en zeepresten. Reinig de put met een vet oplossend middel zodat ophoping van vuil wordt tegengegaan. In de keuken moet u ervoor zorgen dat het putje meteen wordt leeggemaakt van etensresten. Doe dit na elke afwasbeurt en probeer een aantal keer per week een goede ontvetter voor de gootsteen te gebruiken. Zo blijft deze goed doorlopen. Krijgt u toch te maken met een verstopping? Bel dan met ons, uw loodgieter in Amersfoort, en wij komen zo snel mogelijk langs!

Waarom kiest u voor ons?

  • Ervaren loodgietersbedrijf
  • Vakkundige dienstverlening
  • Altijd klantgericht
  • Spoedservice bij acute problemen
Call Now Button