Een nieuwe cv-ketel installeren in huis? Bel ons!

Een nieuwe cv-ketel installeren in huis? Bel ons!

Bent u van plan om binnenkort een nieuwe cv-ketel in huis te laten installeren? Onze loodgieter komt bij u langs om u hierbij te helpen. Het installeren van een cv-ketel in huis kan een behoorlijk ingewikkelde klus zijn, zeker als u hier geen ervaring mee heeft. Daarbij beschikken veel particulieren niet over het juiste gereedschap om de cv-ketel te kunnen installeren. Om de kans op complicaties zo klein mogelijk te maken is het raadzaam om de hulp van een loodgieter in te schakelen. Bij complicaties kunt u denken aan lekkende leidingen, storingen in de cv-ketel of schade aan onderdelen van de cv-ketel.

Buiten het feit dat onze loodgieter u kan helpen bij de installatie van de cv-ketel in huis, kan de loodgieter u ook van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Bent u bijvoorbeeld op de hoogte van de laatste trends op het gebied van cv-ketels voor woningen?

Een geschikte cv-ketel vinden

Bij de aanschaf van een cv-ketel heeft u de keuze uit losse cv-ketels en zogenaamde combiketel. Een combiketel is een apparaat waarin de boiler en cv-ketel zijn samengevoegd, waardoor u nog maar een apparaat hoeft te onderhouden. Dit scheelt jaarlijks behoorlijk in de onderhoudskosten! Onze loodgieter kan u meer vertellen over de verschillen tussen een combiketel en de losse combinatie van twee apparaten. Bent u tevreden over uw keuze? Onze loodgieter kan de nieuwe cv-ketel direct voor u installeren.

Onderhoud aan de cv-ketel uitvoeren

Na de installatie van de cv-ketel in huis is het raadzaam om de loodgieter nog zeker eens per twee jaar naar de cv-ketel te laten kijken. Tijdens het onderhoud maakt de loodgieter de cv-ketel volledig schoon en worden versleten onderdelen voor u vervangen. Zo is de kans op storingen in de cv-ketel minimaal.Call Now Button